NVM aankoopmakelaar


Makelaar op maat

Ons vaste tarief:

Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw en bijkomende kosten

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van bezichtiging tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. En daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kunt u met vragen en problemen bij uw NVM aankoopmakelaar terecht. Kortom: met een NVM aankoopmakelaar staat u als koper van een huis een stuk zekerder.
We staan met plezier voor u klaar, voor vragen kunt u vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen.


Concrete aankoop

U hebt zelf al een woning op het oog, maar u wilt graag het advies van een expert. Een van onze makelaars neemt de woning op, adviseert u over alle bijzonderheden zoals de vereniging van eigenaren, bestemmingsplannen, de omgeving, publiek- en privaatrechtelijke kenmerken etc. Hij legt alle belangrijke factoren uit in begrijpelijke taal. Hij adviseert over de bouwkundige staat en vanzelfsprekend verteld hij u wat hij van de vraagprijs vindt en welke onderhandelingsstrategie hij adviseert.

In nauw overleg met u worden de onderhandelingen gevoerd. De makelaar draagt er ook zorg voor dat de juiste gegevens bij de notaris komen, controleert de koopovereenkomst en zorgt ervoor dat de juiste afspraken op de juiste manier worden geformuleerd (denk aan bijvoorbeeld ontbindende voorwaarden, maar ook aan erfdienstbaarheden, kettingbedingen en aansprakelijkheden en garanties). De makelaar inspecteert de woning voordat deze aan u wordt overgedragen om te zien of alles is achtergelaten in de afgesproken staat, de makelaar is bij de overdracht aanwezig en controleert de akten en de nota van afrekening. Indien bij de inspectie blijkt dat de woning niet zoals afgesproken is achtergelaten neemt de makelaar in overleg met u de nodige (rechts)maatregelen om uw belangen zeker te stellen. Indien na de levering er zich nog problemen voordoen kunt u altijd de makelaar contacten.De kosten van een concrete aankoopopdracht bedragen:


Waarom een eigen NVM aankoopmakelaar?

Hij is een specialist in het begeleiden van de aankoop van woningen. Hij kent de markt, hij kan u kosten besparen en u met raad en vooral daad terzijde bijstaan bij het vinden van uw nieuwe thuis en bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop. Want een verkopend makelaar behartigt niet uw belangen, maar die van de verkoper. Wat de aankopend NVM-makelaar voor u kan betekenen? Enkele voorbeelden:

1. Nader onderzoek doen op eventuele kritische punten

2. U begeleiden bij een bezichtiging

3. De prijsonderhandelingen doen

4. Uw nieuwe huis taxeren

5. U bijstaan met juridisch advies

6. Het contact met de notaris regelen

7. Zorgen voor een stipte en goede oplevering

Aanvraagformulier


Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvend gesprek.