Verkoop van uw woning

Uw woning verkopen, maak gebruik van onze deeldiensten!

"Waarom is het verkopen van een woning van € 500.000,-- zoveel duurder dan een woning van € 150.000,--? Het werk is toch hetzelfde?"

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Consumentenorganisaties als de Vereniging Eigen Huis zien  tarieven van makelaars graag transparanter, wij ook! Bij ons vind u daarom alleen nog maar vaste prijzen INCLUSIEF BTW.

Overige kosten zoals advertentiekosten worden altijd vooraf vermeld. Geen moeilijke berekeningen met percentages en geen verassingen achteraf! Bij verkoop kunt u kiezen uit de volgende deelpakketten

1:  Basispakket,  € 12.100,- inclusief BTW courtage en 500,- opstartkosten.
2:  Complete NVM dienstverlening, vanaf € 12.100,- inclusief BTW courtage en 500,- opstartkosten.

1) Basispakket

U heeft behoefte aan kwaliteitsbegeleiding van een beëdigd, lokaal bekend NVM makelaar.

U vindt het misschien zelfs wel leuk, om bepaalde onderdelen zelf uit te voeren, zoals bijvoorbeeld de bezichtigingen. Makelaardij is tenslotte het leukste vak dat er is (vinden wij).
Natuurlijk wilt u dat uw woning of appartement  ook op Funda.nl komt.

Bij ons is dat geen probleem, sterker nog hoe meer u zelf doet, hoe lager onze courtage! En kunt u een keer niet zelf de bezichtiging doen? Ook prima, dan zorgen wij daarvoor!

Onze makelaar komt bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en geeft advies over de te hanteren verkoopstrategie. U bepaalt vervolgens of u met ons verder wilt en in welke vorm. Onze makelaars verzamelen voor u alle noodzakelijke informatie zoals eigendomsakten, stukken van de VVE, milieu- en bouwkundige informatie, etc.

Daarna komt onze makelaar bij u langs voor een nauwkeurige opname. Hierbij worden alle bijzonderheden opgenomen, zoals de ligging en kwaliteit van de tuin, maar ook het merk van de keuken en de aanwezige apparatuur. Kortom: alle informatie die voor een koper van belang zijn van buitenkraan tot dakkapel.

Tevens worden er zoveel mogelijk foto's genomen, zodat op kantoor de beste foto's worden geselecteerd voor de brochures en internetsites. U ontvangt professioneel ingebonden brochures en een handleiding bezichtigingen thuis. Wij melden uw woning of appartement  aan op Funda.nl, www.mva.nl en onze website beroepsmakelaar.com of onze eigen website, maken afspraken voor bezichtigingen en sturen geïnteresseerden brochures toe.

U begeleidt de bezichtigingen, maar wij bellen elke bezichtiging na, geven uitleg over juridische feiten en voeren namens u de onderhandelingen (natuurlijk in nauw overleg met u). We begeleiden ook de koopovereenkomst, de inspectie en de overdracht!

Kosten: € 12.100,- inclusief BTW courtage (inclusief € 0,- opstartkosten).

2) Complete NVM dienstverlening

U kiest niet voor niets voor een NVM makelaar, u kiest voor kwaliteit en een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. U wilt niet te veel zelf doen, daar heeft u immers een makelaar voor. U heeft het al druk genoeg! Wel vindt u het prettig om inspraak te hebben in het verkoopproces; wilt u constant op de hoogte gehouden worden; wilt u zelf bepalen, na advies van uw makelaar, waar en wanneer er geadverteerd wordt en u wilt precies weten wat dat kost. U wilt uw woning of appartement  op Funda.nl en natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is. Herkent u zich in dit profiel? Dan kiest u voor Begeleiding van dichtbij.

Onze makelaar komt bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en geeft advies over de te hanteren verkoopstrategie. Vervolgens bepaalt u of u met ons verder wilt en in welke vorm. Onze makelaar verzamelt alle noodzakelijke informatie zoals eigendomsakten, stukken van de VVE, milieu- en bouwkundige informatie, etc.

Onze makelaar komt bij u langs voor een nauwkeurige opname. Hierbij worden alle bijzonderheden opgenomen, zoals de ligging en kwaliteit van de tuin, maar ook het merk van de keuken en de aanwezige apparatuur. Kortom alle informatie die voor een koper van belang zijn van buitenkraan tot dakkapel. Tevens worden er zoveel mogelijk foto's genomen, zodat op kantoor de beste foto's worden geselecteerd voor de brochures en Internet sites.

Wij melden uw woning of appartement  aan op Funda.nl, www.mva.nl en onze website beroepsmakelaar.com en/of onze eigen website, maken afspraken voor bezichtigingen en sturen geïnteresseerden brochures toe. We verzorgen alle bezichtigingen; voeren namens u, in nauw overleg met u, de onderhandelingen en wij houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang. U bepaalt waar en wanneer u wilt adverteren. Daarnaast wilt u dat de makelaar overal bij is en u vertegenwoordigt van bezichtiging tot onderhandeling en van koopakte tot levering.

Kosten:     € 12.100,- inclusief BTW courtage en € 500,- opstartkosten. Voor een woning of appartement  tot €  200.000,-
        € 12.100,- inclusief BTW courtage en € 500,- opstartkosten. Voor een woning of appartement  tot €  300.000,-
        € 12.100,- inclusief BTW courtage en € 500,- opstartkosten. Voor een woning of appartement  tot €  400.000,-
        € 12.100,- inclusief BTW courtage en € 500,- opstartkosten. Voor een woning of appartement  tot €  500.000,-
        € 12.100,- inclusief BTW courtage en € 500,- opstartkosten. Voor een woning of appartement  tot €  900.000,-
        Voor een woning of appartement  boven  €  900.000,-tarief in overleg.
.